Inspiration badeværelse

Byg Garanti - Den sikre løsning for dig

Inspiration af badeværelse

Bliv inspireret hos Nyt-Badeværelse.dk

Badeværelset er et af de vigtigste rum i et hjem. Det er et af de rum der gør man føler sig hjemme og hvor man kan stå allermest ved sig selv og sin krop. Samtidigt er det også nødt til at være et sted der har plads til at man kan vedholde en fornuftig hygiejne.

Der er mange holdninger til hvordan et badeværelse skal se ud og hvad der er vigtigt at have med og hvad der er uvæsentligt. Vi vil her på siden vise nogle af de badeværelse vi finder mest stilrene som du kan bruge til inspiration for dit kommende badeværelse.

Vi bliver meget inspireret af en af Københavns førende ejendomsmæglere som sælger nogen af de flotteste boliger i hovedstaden. Hvis du ønsker at blive inspireret samme sted fra som os kan du besøge dem her.

De nedenstående billeder er ikke nødvendigvis fra ejendomsmægleren, men det er et godt sted at starte hvis du ønsker inspiration.

badekar med små firkantede fliser på væg
lille badeværelse med badekar
badeværelse med forskellige fliser på væg og gulv

Inspiration til både lyse og mørke badeværelser

Badeværelser er forskellige og der findes ikke 2 der er ens. Man vil gerne sætte sit personlige præg på badeværelset og det kan derfor komme til udtryk på et utal af måder.

Nogen badeværelser er mørke og kan give en intim og hyggelig vinterstemning. Andre er store, lyse og giver godt med luft. Begge dele er godt og der er ikke noget rigtigt og forkert. Det vigtigste er at man føler sig tilpas og at badeværelset er funktionelt.

lyst langt badeværelse
badeværelse med blå fliser
moderne badekar

Vi giver 3 gratis tilbud på dit nye badeværelse

Hvis du står og skal have lavet dit badeværelse så giver vi faktisk 3 gratis tilbud fra 3 forskellige håndværkere nær dig!

Vi har specialudvalgt de bedste i landet så du får den bedst mulige oplevelse.

Ved at kontakte os får du kun tilbud der er skræddersyet og tilpasset dit budget og opgave.

Så du kun bruger tid på det der er relevant for dig.

Du kan kontakte os på vores mail eller gennem vores kontaktformular.

Derudover kan du som det næste på siden se hvilken slags håndværker vi ellers samarbejder med. Vi tilbyder stort set alt inden for håndværk og skaffer dig en dygtig håndværker til en skarp pris.

brusekabine med glasvæg

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud