Nyt badeværelse erhverv

Nyt badeværelse erhverv

Bliv klogere på dit valg af badeværelse til erhverv

Er du I tvivl om hvorvidt din virksomheds nye badeværelse skal etableres med store eller små fliser, funktionelle løsninger eller søger du blot inspiration inden projektet sættes i gang? Så er du havnet det rigtig sted. Her hos Nyt-badeværelse sætter vi en store ære i at rådgive og videregive professionelle erfaringer og kompetencer til dig. Vi ønsker du skal finde den helt rigtige løsning på nyt badeværelse, samt blive henvist til de rette fagfolk.

Husk du er dækket af Byg Garanti.

Professionel rådgivning fra start til slut

Få en skræddersyet løsning på etablering af nyt badeværelse til din virksomhed. Ved nybyg eller renovering har din murer mulighed for at indtænke energi- og vandbesparende elementer i alle løsningsforslag. Dermed kan I samtidig med, at I får nyt badeværelse, spare penge på el- og vandregningen.

Find inspiration og rådgivning hos din foretrukken murermester for erhvervsdrivende, og hør nærmere om dine muligheder for design, materialevalg og funktionelle løsninger. I mange erhvervsmæssige sammenhænge, er hygiejne og vandbesparende funktioner i høj prioritet, men ikke faktorer man nødvendigvis tænker over i forbindelse med etablering af badeværelser.

Få det optimale ud af virksomhedens nye badeværelse og toiletter. Skal de nye håndvaske eksempelvis installeres med armatur der har indbygget bevægelsessensorer, eller toilettet med vandbesparende muligheder? 

Det er også vigtigt at være opmærksom på flise- eller klinkevalget i forhold til hygiejnen. Jo større fliser I vælger til indretning af nyt badeværelse, jo færre fuger er der til at ophobe sig snavs i. Find mere inspiration og rådgivning her.     

Badeværelse til erhverv

Design, inventar og materialer

Det er fordelagtigt at tænke over hvilket inventar, materialer og udtryk jeres nye badeværelse skal have, tidligt i byggeprocessen. Mange materialer er nemlig ikke vandafvisende og kan tåle svingende luftfugtighed, og derfor kan ende med at blive en dyr affære, hvis ikke den vandafvisende effekt på materialet tænkes ind i indretningen.

For at opretholde god hygiejne og rene overflader, snak da med din murermester for den bedste løsning samt få råd og vejledning.   

Byg Garanti

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service