Ventilation på badeværelse

Ventilation på badeværelse

Vores håndværker finder den rette løsning for dig

Hos Nyt-Badeværelse sætter vi en ære og en dyd i, at du som kunde får den bedste brugeroplevelse af de håndværkere, vi er i samarbejder med. Derfor tilbyder vi en 360 graders løsning af en renovering og et nyt badeværelse efter netop dine behov, herunder en komplet integreret ventilation system på badeværelset. 

Husk du er dækket af Byg Garanti.

Er ventilation vigtigt?

Det korte svar er ja. Det mere dybdegående svar er, at et sundt indeklima på dit badeværelse er vigtig, fordi på denne måde kan du undgå at ødelægge dine inventar ved at anvende en effektiv badeværelsesventilation. Derudover sikre en ordentlig ventilation, at du undgår en skidt lugt på badeværelset og mindsker at dugge dit spejl mere end højst nødvendigt.

Ved en ventilation som er effektiv, mindsker du også de mere helbredsskadelig ting. 

Du kan derfor ved et sundt indeklima undgå skade på din ejendom i form af fugt, mug, skimmelsvamp og meget mere ved et højt luftfugtighedsniveau på badeværelset.

Nogle af vores samarbejdspartnere tilbyder flere typer badeværelsesventilator. Det varierer alt fra de klassiske vådrumsventilatorer, som kan monteres på badeværelset hvor man:

1.  Kan tænde samt slukke for ventilationen sammen med lyset på badeværelset 

2. Hvor du manuelt kan tænde ventilationen. 

Dette er dog ofte ikke den mest optimale løsninger, fordi dette enten kun virker når lyset er tændt eller den timerstyret ventilation, er indstillet til for kort tid ift. fugtniveauet.

Der findes et stort udvalg af systemer til ventilatorer. De bedste ventilationssystemer er de som er fugtstyret eller de ventilationssystemer, der kombinerer tid- og fugtstyring, fordi disse har en indbygget hygrostat, som fortsætter indtil luftfugtighedsniveauet er acceptabelt for dit badeværelse. 

Ventilation til badeværelse

Min ventilation på badeværelse larmer – hvad gør jeg?

Larmer din ventilation mere end den har gjort før, kan det ofte skyldes, at den har suget en større mængde partikler som f.eks. støv eller hår. Dette samler sig ofte i udluftningskanalerne. En rensning af kanalerne vil i de fleste tilfælde betyde en markant reducering af larmen.

Det kan dog også skyldes misanvendelse eller fejl montering, som kan lede til, at ventilationen er gået i stykker eller beskadig, og her den bedste løsning typisk at udskifte ventilatoren.

Ønsker du en støjsvag ventilator til badeværelset? Så har du med vores samarbejdspartnere mulighed for at få monteret nogle af de bedste og mere moderne ventilator, som er utrolig støvsvage i forhold til de almindelige ventilatorer.

Lydniveauet for de traditionelle ventilatorer ligger ofte på ca. 30 til 40 dB(A), hvor de moderne ventilatorer sniger sig under 30 dB(a) hvilket er tilsvarende til en utrolig svag lyd, som næsten ikke kan høres.

Er du stadig i tvivl om hvilken løsninger, som netop dækker dit behov, så kan du altid kontakt os.
Vi får hurtigt og effektivt sendt 3 helt uforpligtende tilbud på konkrete løsninger for netop din problemstilling på under 24 timer.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service