Få dit drømmebadeværelse

Renovering af badeværelse

Badeværelsesrenovering

Er du ved at planlægge en badeværelsesrenovering, så kan du med fordel anvende totalentreprise. Badeværelset er et af de mere komplicerede rum, og det kræver stor ekspertise at renovere. Ved at gøre brug af totalentreprise overlades alt ansvar til totalentreprenøren.

Totalentreprenøren vil varetage alle opgaver heriblandt koordinering, planlægning, byggestyring, projektering samt det juridiske og økonomiske ansvar mv. Du har kun én kontaktperson. Denne kontaktperson vil videreformidle dine behov og ønsker til underentreprenører. Der vil blive samlet et team, som involverer forskellige faggrupper. Teamet vil blandt andet bestå af en murer, en vvs’er, en maler, en elektriker og en tømrer. 

Overvejelser i forbindelse med en badeværelsesrenovering

Inden badeværelsesrenoveringen igangsættes, er der flere faktorer, som du skal overvejes. 

Budget

Til en start skal du beslutte dig for, hvor meget badeværelsesrenoveringen må koste. Det er en god ide at være forberedt på, at der kan opstå uforudsigelige problemer. 

Inventar

Du skal ligeledes forholde dig til selve badeværelsesinventaret. Her skal du blandt andet overveje, om dit badeværelse skal have en eller to håndvaske, en eller to brusere, og om der skal være et flot og moderne badekar.

Tidsløst design

Et badeværelse skal holde i mange år, og derfor vil det være en god ide at indrette badeværelset enkelt og med et tidsløst design. I den forbindelse vil den minimalistiske stil være oplagt. Kendetegnet for en minimalistisk boligstil er de lyse farvenuancer samt en simpel og enkel stil. Lyse farver er med til at badeværelset virker større. Tanken bag stilen er ‘less is more’. Derudover skal du undgå overflødige og unødvendige accessories. Badeværelset skal have rene linjer, og badeværelsesmøblerne skal have et tidsløst design. 

Gør brug af en arkitekt

Du kan med fordel henvende dig til en professionel arkitekt, som kan rådgive og vejlede dig i forhold til det rette materiale, designet på badeværelsesmøblerne samt den generelle stil og udtryk. Sammen vil I komme frem til  badeværelset, du drømmer om.

moderne badekar

Kontakt os og modtag 3 tilbud

Leder du efter professionelle fagmænd, som kan udføre badeværelsesrenoveringer, så er du meget velkommen til at kontakte os. Kontakt os gennem kontaktformularen og modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud. Beskriv dit renoveringsprojekt, og så finder vi de bedste tilbud, som passer til lige netop det, du skal have lavet.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud