Fliser badeværelse

Fliser til bad og badeværelse

De forskellige installationer

Nyt badeværelse er en kompliceret renovering, som kræver professionalisme ved selve udførelsen og de mange forskellige installationer, der er ved en renovering af et badeværelse eller hvis man ønsker et nyt badeværelse.

Fliser på badeværelset er essentielle for resten af badeværelsets udseende, og det kræver derfor ekstra opmærksomhed, hvis du ønsker det helt perfekte badeværelse, som dækker netop dine ønsker og behov. Hos Nyt-Badeværelse kan du derfor nemt og hurtigt indhente 3 tilbud fra passioneret håndværkere, som ønsker at imødekomme netop dine krav og opfylde dit ønske til badeværelset. Ingen ønsker, er for store eller små, når passion og erfaring er drivkraften bag håndværkerne.

I dine overvejelser bør du overveje hvilket miljø, der ønskes at udstråle på badeværelset ved første blikkast. Alt afhængig af hvilken stil du vælger at gå med, skal du derfor tage stilling til, om du ønsker stramme linjer eller en anden stil klasse.

Hos Nyt-Badeværelse tilbyder vi dig, som har unikke ønsker til et flisebadeværelse om at indhente et helt gratis tilbud fra 3 håndværkere på under 24 timer. Vi sørger for kvalitet og pris går hånd i hånd ved løbende at opdatere og følge med i kundernes anmeldelser af de håndværkere, som vi sætter dig som kunde i forbindelse med.

Vi har en standard, som vores samarbejdspartnere skal kunne imødekomme for at blive taget i betragtning og dermed kunne fremsende et tilbud. 

Ét af dem er Byg Garanti

Den visuelle oplevelse ved et flisebadeværelse

Det er vigtigt at tænke på, hvordan flisebadeværelset skal se ud. Når fugen er tørre og fliserne er oppe, går det med stor sandsynlighed længe, inden de kommer ned igen før en ny renovering eller et nyt badeværelse skal opføres.

Derfor er valget af farve på badeværelsesfliser helt essentiel at have på plads, inden at vi begynder på renoveringen. For nogle år siden var mosaikklinker og pangfarver, det som var trendy indenfor badeværelsesmoden. Men denne tendens er dog aftaget og mange vælger at gå med de mere sikre valg og vælge hvide fliser, som er tidløse rent visuelt.

Ingen ønsker er ens, og derfor kan det for nogle virke en tand kedeligt at gøre brug af hvide fliser. Af den årsag er der de seneste par år blevet mere en trends at gå med lidt mørkere kontraster. 

Kort fortalt afhænger det hele af, hvordan du vælger at kombinere vægge og fliserne på gulvet.

badeværelse af fliser

Lysindfald og størrelse

Er badeværelset stort eller lille, og hvordan falder lyset ind på badeværelset? Det er nogle gode ting at have i baghovedet. 

En mørkegrå flise på gulvet i et badeværelse, hvor der ikke indtrænger et stort lysindfald, kan være problematisk for det visuelle look.

Vi anbefaler derfor, du besøger dit lokale byggemarked og få en fliseprøve med hjem, for bedre at kunne visualisere det ønsket udtryk.

Et god råd vil også være, hvis du overvejer hvilken fuge og mønstre, som du ønsker at gør brug af mellem dine fliser på dit badeværelse. 

Farven på fugemassen er vigtig fordi den får en afgørende betydning for hvordan slut resultatet i sidste ende kommer til at se ud.

De klassiske farver fuge kommer i er typisk:

  • Hvid
  • Sort
  • Transparent
  • Mørke grå

Indhent et tilbud nu, og lad dine drømme blive til virkelighed

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service