Badeværelse pris!

Modtag 3 tilbud på 24 timer

Badeværelse pris variere efter dine ønsker!

Afhængig af hvordan du ønsker netop dit badeværelse skal se ud, kan prisen bl.a. afhænge af materialer og forventet arbejdstimer, som kræves for at istandsætte eller renovere et badeværelse.

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at bygge et nyt badeværelse, hvis man ikke får kontaktet den rette håndværker med de rette samarbejdspartnere. Heldigvis har vi hos Nyt-Badeværelse et hav af troværdige samarbejdspartnere, som sætter en dyd i at istandsætte og renovere dit badeværelse i den højeste kvalitet til fair og konkurrencedygtige priser. 

Samtidigt kan vi garantere dig, at kriterierne for at en håndværker kan samarbejde med os – er tårnhøje – før at de kan blive taget i betragtning og dermed kunne fremsende et tilbud til dig. 

Det vil på den lange bane kun komme dig til fordel, fordi du ikke behøver at bruge en masse tid og kræfter på at finde det bedste tilbud, som matcher dine behov til en retfærdig pris. Det får vi sorteret, så du på den måde kun skal tage stilling til 3 af de bedste tilbud fra 3 håndværkere. 

Hvad koster et nyt badeværelse?

Ved renovering af badeværelse kan det nemt være et højt bekostnings niveau, fordi men det afhænger af flere forskellige faktorer, og ikke mindst hvor omfattende renoveringen skal være. Prisen kan være vidt varierende. Er det en udskiftning af badeværelsesarmaturet som f.eks. blandingsbatteri, toilet eller en badekabine er det ikke så dyrt som hvis elinstallationer og klinker skal rives op og anlægges nogle nye installationer og klinker.

Hos Nyt-Badeværelse.dk forsøger vi at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder at dirigere rundt i markedet blandt de mange håndværkere og leverandører som tilbyder en løsning på netop dit badeværelse. Hvad enten du skal ombygge dit badeværelse eller renovere det, så skal du være klar på det kan være en lang proces at indhente tilbud fra de forskellige autoriseret fagfolk indenfor hver deres fag. Der kan være store besparelser at hente ved at finde de det helt rigtige tilbud på håndværkere til arbejdsopgaven og leverandører som tilbyder den ønsket pris.

Har du husket det rette ventilationssystem for dig? 

Hvad koster et nyt badeværelse pris

Inventar – Hvad skal du gøre?

Når håndværkerne er fundet og en fast pris er aftalt, så venter inventarerne og dette kan ofte blive til en dyr fornøjelse. 

De fleste inventar til badeværelset kan i mange tilfælde ikke tåle direkte berøring med vand. Det vil derfor være en god idé at være opmærksom på, at de ikke kommer i direkte berøring med vand, fordi det kun er sådan du undgår en ekstra regning for nye bademøbler.

Du skal være opmærksom på at finde inventar, som kan holde til en høj luftfugtighed grundet bl.a. dampen fra et varmt bad. Disse svingende luftfugtigheder skader møbler, som ikke er egnet til at stå i badeværelset. Essentielt vil det være bedst at finde inventar og elinstallationer, som kan modstå vand og holde til rendende vand af forskellige temperatur.

Ønsker du at imponere bekendte, venner eller familien som benytter sig af badeværelset, når de går på toilet, så kan dette gøres på mange måder. 

Der har i de seneste år været en trend at gøre noget lidt ekstra ud af badeværelset, hvad end om det er en flot installation af belysningen, et smukt badekar eller et badeværelse opført i klassisk Newyorker still med glasvægge.

Læs mere om Byg Garanti

Byg Garanti

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service