Renovering badeværelse

Renovering af badeværelse

I sikre hænder hos Nyt-Badeværelse

Vedligeholdelse og renovering af badeværelset er helt essentielt for at pleje ejendomsværdien for enhver bolig- eller husejer. Udskiftning eller renovering af badeværelset sikrer, at du som kunde får en øget herlighedsværdi. Det kan derfor være en stor fordel for dig, hvis du i fremtiden ønsker at sælge din bolig.

Badeværelset er af mange årsager en kompliceret konstruktion end boligens andre rum, hvilket kræver den rette fagmand med den rette profession, for at netop dit projekt ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Ønsker du derfor en renovering af badeværelset eller et helt nyt badeværelse, kan du altid være sikker på, at uanset hvilket tilbud, du takker ja til, vil alle vores samarbejdspartnere have de nødvendige håndværker teknikker og evner til, at udføre dit drømmebadeværelse efter netop dine behov.   

Derudover har vi stort fokus på, at alle vores samarbejdspartnere skal opfylde alle kravende for at være autoriseret. Det gør vi bl.a. for at sikre dig den rette løsning – selvom det ikke er det store arbejde som venter – anbefaler vi kraftigt, at renoveringen bliver udført af en autoriseret håndværker for at forebygge eventuelt fremtidige skader, som kan forringe ejendommen og ikke mindst være til farer for dig. 

Vores motto er nemlig “Sikkerhed før alt”.

Af den årsag stiller vi et hav af krav til renovering af badeværelset, fordi der her er mange ting, som man skal være opmærksom på. Herunder flere former for afløb, den rette fuge, beskyttelse af væggene mod fugt og have den nødvendige og påkrævede ventilationssystem. 

Har du eksempelvis et eksisterende vandafløb eller strømleder til elektriciteten, som skal omdirigeres eller ændres, kræves det en autoriseret elinstallatør. 

Er du derfor på udkig efter professionelle fagmænd, som udfører arbejdet i den højeste kvalitet til den bedste service? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne sende dig 3 autoriseret tilbud. På den måde har du kun 3 konkrete tilbud, som du skal tage stilling til.

Det som du selv må lave!

Begrænsningerne er lavet for at sikre, sikkerheden bliver overholdt, men ikke alt arbejde kræver eksempelvis en autoriserede VVS’er, som skal komme forbi. 

Det er her, at nogle udgifterne kan spares, fordi der er nogle ting, som du selv må ændre uden opsyn fra fagpersonale – helt lovligt. Det drejer sig bl.a. om udskiftning af vandhaner, blandingsbatteri og andet brusearmaturer. 

Herudover kan du frit udskifte lamper og andet elektronik, som ikke kræver ændring på de faste elinstallationer eller tilføjelser af flere kontakter.

Dette betyder derfor, at du skal være opmærksom på at indhente tilbud fra flere håndværkere, såfremt du ønsker en komplet renovering eller istandsættelse af helt nyt badeværelse, så du ikke ender med at mangle f.eks. en elinstallatør.

Badekar hos Nyt-badeværelse.dk

Klar til indhentning af tilbud?

Hos Nyt-Badeværelse er vores mål, at finde den helt rette håndværker, som kan renovere dit badeværelse i den højeste kvalitet til fair og konkurrencedygtige priser. Desuden skal håndværkeren kunne udføre renoveringen lige efter dine behov.

Med vores 3 tilbudsplatform har vi gjort det muligt, at spare dig for en masse tid og kræfter på, at finde den helt rette håndværker til netop din renovering af dit badeværelse. 

Samtidigt kan vi garantere dig for, at alle vores samarbejdspartnere er medlem af Byg Garanti, hvilket dækker dig for fejler og mangler op til 150.000 kr. pr. byggesag.

Er du derfor ikke gøre-det-selv typen, eller ønsker du at arbejdet bliver gjort af autoriseret og passioneret håndværkere, som sætte en ære ved at opfylde dine unikke ønsker ned til  detaljen? 

Så kan du til en hver tid tage kontakt til os.

Byg Garanti

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service